$

Dolar

46,5178

Euro

53,0325

£

Sterlin

61,5541

Frank

57,4162

Gram Altın

6.021,2500

Bitcoin

2.762.055

$

Dolar

46,5178

Euro

53,0325

£

Sterlin

61,5541

Frank

57,4162

Gram Altın

6.021,2500

Bitcoin

2.762.055

Gündem

''İstanbul'da suikaste uğrayan Çeçen komutanın ailesi sınır dışı edilecek''

2008 yılında İstanbul Ümraniye'de başından vurularak öldürülen Çeçen komutan İslam Canibekov'un eşi ve çocuklarının sınır dışı edilmek üzere olduğu öğrenildi.

09.02.2019 - 12:55
duyguyildirim
''İstanbul'da suikaste uğrayan Çeçen komutanın ailesi sınır dışı edilecek''
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

IŞİD operasyonu adı altında göz altına alınan Çeçen Komutan İslam Canibekov'un eşi Ayshat Alieava ve 6 çocuğu sınır dışı edilecek.

Ayshat Alieava'nın emniyetteki sorgusu 16 dakika sürdü.  Alieva'nın yaşları 16 ila 9 arasında değişen  6 çocuğunun bir kaç gün içinde sınır dışı edilmesi bekleniyor.

Çeçen Komutan İslam Canibekov'un  Kadirov'un emri ile suikasta kurban gittiği bilindiğinden Alieva ve çocuklarını orada zor günler bekliyor.

İstanbul Ümraniye'ye bağlı Şerif Ali Tavukçuoğlu‘ndaki apartman dairesinin Ayshat Alieava'ya ait olduğu, gidecek yeri bulunmayan Alieva'nın Türkiye'den “vatanım” olarak bahsettiği öğrenildi.

Yetkililer Ayshat Alieva'nın pasaportunun Rus pasaportu olduğunun ve Çeçenistan'a iadesinin hafta sonu hızlandırılarak tamamlanacağını söylediler.

Canibekov'un oğlu 9 yaşındaki Seyfullah'ın:

“Allah için bize sahip çıkın. Burası bizim vatanımız. Çeçenistan ise babamın katillerinin elinde. Bizi oraya vermezler değil mi amca” dediği öğrenildi.

Kaynak: Fetih Medya

 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın