$

Dolar

46,4472

Euro

53,2507

£

Sterlin

61,3559

Frank

57,7218

Gram Altın

6.303,8300

Bitcoin

2.910.495

$

Dolar

46,4472

Euro

53,2507

£

Sterlin

61,3559

Frank

57,7218

Gram Altın

6.303,8300

Bitcoin

2.910.495

Gündem

İsrail güçlerinden Kudüs Üniversitesi'ne baskın

İsrail güçleri işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Kudüs Üniversitesi'ne baskın düzenledi. Üniversiteye ait güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan İsrail güçleri, baskına tepki gösteren öğrencilere plastik mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

12.12.2018 - 18:30
miraç
İsrail güçlerinden Kudüs Üniversitesi'ne baskın
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Filistin basınında yer alan haberlere göre, İsrail güçleri Doğu Kudüs'e bağlı Ebu Dis beldesindeki Kudüs Üniversitesi kampüsüne girerek bazı fakültelerde arama yaptı.

Baskın sırasında bazı ofislerde tahribata neden olan İsrail güçleri, üniversiteye ait güvenlik kamerası kayıtlarına da el koydu.

Bu çocuğun katili İsrail askerleri!

İsrail güçleri baskına tepki gösteren öğrencileri dağıtmak için plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanırken, birçok öğrencinin atılan gazdan etkilendiği ifade edildi.

Batı Şeria'daki Ofra Yahudi yerleşim birimi yakınlarında pazar akşamı durakta bekleyenlerin üzerine hareket halindeki bir araçtan ateş açılması sonucu biri ağır olmak üzere 6 İsrailli yaralanmıştı.

Bu olayın ardından Batı Şeria'daki baskınlarını artıran İsrail güçleri, çok sayıda Filistinliyi de gözaltına almıştı.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın