Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Cübbeli Ahmet'in İsmailağa bağlantılı hiçbir vekaletinin olmadığını, cemaatin şimdiye kadar Cübbeli'ye açıktan cephe alınmamasının sebebinin ise "baş belası" olarak görüldüğünden kaynaklandığını aktardı.
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Cübbeli Ahmet'in İsmailağa bağlantılı hiçbir vekaletinin olmadığını, cemaatin şimdiye kadar Cübbeli'ye açıktan cephe alınmamasının sebebinin ise "baş belası" olarak görüldüğünden kaynaklandığını aktardı.
İstanbul'da ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadesinin ardından saç ve kan örnekleri veren şarkıcı Yusuf Güney serbest bırakıldı. Güney, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, yürütülen soruşturmaya yönelik hakkında çıkan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü DEAŞ'ın sözde yöneticilerinden ve örgüt adına intihar eylemi yapmayı planlayan 'Yahya' kod adlı Mehmet Gören'i yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 'SDG, belli faaliyetleri İsrail ile koordinasyon halinde yürütüyor' dedi.
Ünlülere yönelik yürütülen 'Uyuşturucu' soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve mal varlığına el konulan Kasım Garipoğlu'nun tutuklanan şoförü Ahmet Akçay'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de gaz gemisinde dördüncü kaptan olarak görev yapan Ali Yol (24), yaklaşık 2 ay önce gemiden denize düşen demirin internet kablolarına zarar verdiği iddiasıyla tutuklandı. Cezaevine gönderilen Yol'un suçsuz yere hapiste olduğunu ve bir an önce serbest bırakılmasını isteyen ailesi, yetkililerden yardım istedi.