Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'İnternetçi abi' Taylan Yıldız hangi şehirden aday oldu? İyi Parti'den istifa mı etti?

Sosyal medyada 'İnternetçi abi' olarak bilinen Taylan Yıldız yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor. 2017 yılında Google’daki üst düzey yöneticiliğini bırakarak Türkiye’ye dönen İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcılığı görevinini üstlenen Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti’den geçen haziran ayında istifa etmişti. Peki, Taylan Yıldız hangi şehirden belediye başkan adayı aday oldu? Taylan Yıldız kimdir? İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-17 22:54:03

'İnternetçi abi' Taylan Yıldız hangi şehirden aday oldu? İyi Parti'den istifa mı etti?

Sosyal medyada 'İnternetçi abi' olarak bilinen Taylan Yıldız yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor. 2017 yılında Google'daki üst düzey yöneticiliğini bırakarak Türkiye'ye dönen İYİ Parti kurucu Genel Başkan Yardımcılığı görevinini üstlenen Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti'den geçen haziran ayında istifa etmişti. Peki, Taylan Yıldız hangi şehirden belediye başkan adayı aday oldu? Taylan Yıldız kimdir? İşte detaylar...

TÜRKEŞ'İN SON ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI HANGİ PARTİNİN İSTANBUL ADAYI OLDU?

Taylan Yıldız hangi şehirden aday oldu?

"İnternetçi abi" olarak bilinen Yıldız, bağımsız İBB başkan adayı olduğunu duyurdu.

"Yarınını seç" sloganıyla adaylığını duyuran Yıldız, "İstanbullu yeni şeyler duymak, yeni dille sahici meseleleri konuşmak istiyor. Eski tip politikalar iflas etti." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da sandığa gitmeyen 2 milyon seçmen olduğunu söyleyen Taylan Yıldız, "Yeni bir başlangıç vakti. Bugün artık İstanbul'un gençliğini geri almak için bağımsız İBB adayı olarak karşınızdayım. İstanbul yaşlandırıldı. Biz hep beraber bir güç birliği yapacağız. İstanbul'a gençliğini geri kazandıracağız, geleceğini geri kazandıracağız. İstanbul'un geleceğini geri alacağız." dedi.

İYİ PARTİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM?

Taylan Yıldız kimdir?

Taylan Yıldız 1980 yılında röntgen teknisyeni bir anne ve doktor bir babanın çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Karşıyaka Anadolu Lisesi'nin ardından gittiği İzmir Fen Lisesi'nde, master tezi düzeyinde gösterilen ‘Soma Termik Santrali'nde atık küllerin içindeki yanmamış kömürlerin geri kazanımı ve kül dağlarının çevresel etkileri' konulu bir proje geliştirdi.Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'ni onur derecesi ile bitirdikten sonra Massachusetts Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans yaptı.

2003'te, tüm dünyada yılda en fazla iki kişinin kabul edildiği Stanford Üniversitesi'ndeki İşletme Doktorası Pazarlama programına tam burslu olarak kabul edildi.

VATAN PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM?

SAADET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM?

MEMLEKET PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM?

Haber Ara