Dolar

42,5183

Euro

49,5798

Altın

5.781,99

Bist

10.979,77

İdlib'te İtalyan El-Kaide'li yakalandı!

Suriye ve Irak'ta terör örgütü El-Kaide ile bağlantılı gruplarla savaşan 24 yaşındaki bir İtalyan vatandaşının, Türk ve İtalyan yetkililerinin iş birliği sonucu yakalanıp, ülkesine iade edildiği bildirildi

5 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-20 23:00:35

İdlib'te İtalyan El-Kaide'li yakalandı!

İtalyan ANSA ajansının haberinde, 24 yaşındaki bir İtalyan vatandaşının, 2014'te Orta Doğu'ya giderek, Suriye ve Irak'ta terör örgütü El Kaide ile bağlantılı gruplarla savaştığı ve 2017'de hakkında uluslararası tutuklama kararı çıkartıldığı belirtildi.

Haberde, söz konusu İtalyan yabancı savaşçının, Türk ve İtalyan yetkililerin iş birliği sayesinde Suriye'nin İdlib kentinde izi sürülerek yakalanıp tutuklandığı kaydedildi.

Yabancı savaşçının İtalyan yetkililere teslim olmayı talep ettiği ve bu doğrultuda Hatay'da İtalyan yetkililerce teslim alındığı aktarıldı.

Haberde söz konusu kişinin, şu an ülkesinde hapiste olduğu, Türk eşi ve 3 çocuğunun ise Türkiye'de kaldığı bildirildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Uraloğlu, kendi kullandığı araçla Dallıkavak Tüneli'nden geçti

Haber Ara