Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Halil Konakçı Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finali ile ilgili şok eden detayları paylaştı

Halil Konakçı, Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan ve yaşanan beklenmedik aksaklıklar nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili çarpıcı detayları açıkladı.

4 Ay Önce Güncellendi

2023-12-30 18:50:48

Halil Konakçı Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finali ile ilgili şok eden detayları paylaştı

Halil Konakçı, olayın sadece bir tişört meselesi olmadığını belirtti. Detaylarını paylaşmadan önce, sürecin iç yüzünü ve yaşananları derinlemesine değerlendirdi.

Halil Konakçı yaptığı açıklamada, "Ben toptan maçtan futboldan anlamam ve hatta hiç hazzetmem.

Lakin haberi biraz inceleyince olay çok açık tam bir provokasyon. Netice ise ya ellerine gözlerine bulaştırmışlar yada herkesi kendileri gibi aptal zannetmişler.

Olayın baş mimarları arasında gezi olayları finansörü, olayın tetikçilerinin başında “İstiklal marşını okutmadılar” yalanını ortaya atan 28 Şubatın kiralık tetikçisi bir gazeteci, olayın içinde ki slogan 15 Temmuz darbe girişiminin parolası “yurtta sulh cihanda sulh” cümlesi, olaya destek verenler arasında Amerika'ya kaçan azılı fetöcü teröristlerin sosyal medya üzerinden kışkırtıcı paylaşımları.

Resmen buram buram kokuyor bu olay. Asıl hedef ise. Türkiye'yi karıştırmak, Arap düşmanlığını pompalamak, Filistin gündemini değiştirmek...

Çünkü patron belli, tetikçiler belli ve maşalar belli.

E tabi Disney Plus'a sesi soluğu çıkmayan çakma Kamalistleri ve Kamalizm istismarcılarını unutmamak lazım.

Haber Ara