Dolar

44,4602

Euro

51,3032

Altın

6.269,38

Bist

12.727,06

Hacettepe Teknokent'e FETÖ soruşturması

Hacettepe Teknokent AŞ ile ilgili FETÖ soruşturması kapsamında Ankara ve İstanbul'da haklarında gözaltı kararı verilen 9 şüpheliden 4'ü yakalandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-16 09:43:30

Hacettepe Teknokent'e FETÖ soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hacettepe Teknokent ile ilgili FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Ankara ve İstanbul'da 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Hacettepe Teknokent A.Ş. ile ilgili olarak yürütülmekte olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında üçüncü dalga olarak; Ankara ve İstanbul illerinde toplam 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir. Şu aşamada 4 kişi gözaltına alınmıştır."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Uyuşturucu operasyonunda 6 ünlü serbest

Haber Ara