Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Gürsel Tekin açtı ağzını yumdu gözünü: 'Bunlar çürümüş adamlar...'

Geçtiğimiz günlerde partisi CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, istifa kararının arkasında yatan nedenleri katıldığı canlı yayında anlattı. 'İstanbul’da mevcut İBB Başkanına destek olacak mısınız?' sorusuna cevap veren Tekin, 'Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Onlara ne destek olacağım.' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-16 08:54:16

Gürsel Tekin açtı ağzını yumdu gözünü: 'Bunlar çürümüş adamlar...'

Geçtiğimiz günlerde partisi CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, istifa kararının arkasında yatan nedenleri katıldığı canlı yayında anlattı. "İstanbul'da mevcut İBB Başkanına destek olacak mısınız?" sorusuna cevap veren Tekin, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Onlara ne destek olacağım." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

"Bunlar çürümüş adamlar..."

Yerel seçim hazırlığında aday belirleme süreci tam bir kaosa dönen ana muhalefet partisi CHP'de Gürsel Tekin'in istifasıyla yeni bir kriz daha yaşandı.

CHP eski Genel Sekreteri ve eski İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek sözlerle CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

İstifa krizi halen daha partisini sarsan Tekin, aldığı bu kararın arka planını ise Haber Türk canlı yayınına telefonla bağlanarak anlattı.

Sunucu Fevzi Çakır'ın, "Yerel seçimde tavrınız ne olacak? Sayın Ekrem İmamoğlu için destek talep edecek misiniz, çalışacak mısınız?" sorusuna Tekin, "Efendim bunlar değişimci değil, çürümüş adamların ne desteği olacakmış da ben onlara destek olacağım." dedi.

Haber Ara