Dolar

43,4888

Euro

51,5952

Altın

6.788,96

Bist

13.838,29

Güllü'nün ölmeden 12 gün önceki 'klip çekimi' ortaya çıktı

Yalova'da 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün (52) 'Eylül Zamanı' isimli klibinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

4 Ay Önce Güncellendi

2025-10-23 12:30:17

26 Eylül'de saat 01.30 sıralarında, Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'ndeki 6 katlı binanın 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşen Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, şarkıcının olaydan 12 gün önce 14 Eylül'de Yalova'da çekilen ‘Eylül Zamanı' şarkısının klibi için kamera karşısına geçtiği ortaya çıktı.

977155

Klibin kamera arkası görüntülerinde, Güllü'nün titizlikle saç ve makyaj hazırlığı yaptığı, sahne öncesi kostümlerini özenle seçtiği anlar yer aldı.

977039

Kızı Tuyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun da çekimler boyunca şarkıcının yanından ayrılmadığı, hazırlanmasına yardımcı olarak, ona destek olduğu görüldü.

977156

Güllü'nün saç hazırlığı sırasında, “Saç yapılmadı daha. Nasıl renk? Güzel değil mi? Tam sonbahar rengi” dediği, klipte kullanacağı kostüm ve takıları ise özenle seçtiği görüldü. Klip çekimleri sırasında ekipten birinin “Nasıl gidiyor ablam?” sorusuna ise Güllü'nün, “İyiyim, mükemmel, mükemmel” diye yanıt verdiği duyuldu.

977036

977037

DHA

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Fatih Ürek hayatını kaybetti; Hastaneden açıklama

Haber Ara