$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.396.595

$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.396.595

Gündem

Gökçek: Herkes sırtını bir yere dayamış gibi yapıp...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, "Herkes sırtını bir yere dayamış gibi yapıp, birilerinin hiç haberi olmadan, birileri adına konuşuyor, asıyor, kesiyor" dedi.

12.05.2017 - 13:08
pinar
Gökçek: Herkes sırtını bir yere dayamış gibi yapıp...
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, “Herkes sırtını bir yere dayamış gibi yapıp, birilerinin hiç haberi olmadan, birileri adına konuşuyor, asıyor, kesiyor” dedi.

Başkan Melih Gökçek'in isim vermeden yaptığı “fitne” açıklamasının TV yorumcusu Fatih Tezcan'ın kendisini hedef alan sözlerinin ardından gelmesi dikkat çekti.

“BİRBİRİNİ SEVENLERİN ARASINA FİTNE SOKMAKTIR”

Bir âdet başladı... Herkes sırtını bir yere dayamış gibi yapıp, birilerinin hiç haberi olmadan,birileri adına konuşuyor, asıyor, kesiyor” diyen Gökçek Twitter'da şunları yazdı:

“Benden söylemesi... İnanan insanların birbiri hakkındaki gıybeti hangi şart altında olursa olsun günahdır. Susmak esastır... Ayrıca unutmayalım ki şu anda Fetonun tek şansı, inananların ve birbirini sevenlerin arasına fitne sokmaktır. ve bu konuda gayreti çoktur.”

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın