Dolar

32,2778

Euro

34,7923

Altın

2.398,55

Bist

10.276,88

Gece-gündüz yiyecek paylaşımlarına tepki: 'Gına geldi!'

Instagram uygulaması, fahiş fiyatlara yönelik tepkilerin ortasında yiyecek-içecekle ilgili yoğun paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Vatandaşlar, 'sanki herkes döner yiyebiliyormuş gibi' döner çeşidi paylaşımlarına karşı yetkililere çağrıda bulunuyor.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-24 11:56:44

Özelikle Instagram'da yaygın hale gelen börek, döner, lahmacun gibi yiyeceklerin tanıtımı, piyasayı alt üst eden fahiş fiyat uygulamaları karşısında vatandaşların tepkisini çekiyor.

Sözkonusu paylaşımlara dair yorumda bulunan kullanıcılar, yetkililerin bu hususta müdahalede bulunmasını bekliyor.
İşte bazı kullanıcıların yorumları:

FENALIK GELDİ

instagram denilen garabet bok çukurunda çokça karşıma çıkan gece lahmacunu, gece boyozu, gece böreği, gece çöreği, gece döner, anam babam usulu sakatat tantunisi vs. tarzı şeylerden fenalık geldi... adamlar elinde kalan ne varsa gece ısıtıp tekrar satıyor ve bunu sanki bir kültür, sofistike hizmet gibi sunuyor.

DENETİM ÇAĞRISI

instagram gurmeliği işinin ciddi anlamda sağlık bakanlığı tarafından denetlenmesi ve bir nihayete erdirilmesi gerekiyor.

"SANKİ MİLLET GECE-GÜNDÜZ DÖNER YİYOR"

şimdi de bu olaya kafayı taktılar. İzmit'te 2-3 tane yer de bu olaya başladı, gölcük'te de 1 tane yer var bildiğim kadarıyla. Instagram vs. her yer bu olay ile ilgili paylaşımlar yapıyor. işin ilginç tarafı millet sanki gündüz döner yiyemiyormuş gibi gece de buralara gidiyor... bence gerçekten yiyememesi lazım çünkü döner fiyatları akılalmaz derecede pahalı değil yarım ekmek arasını yarımın yarısınının yarısını bile almak imkansız.

Haber Ara