Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapımına başlanan ve kaba inşaatları tamamlanan afet konutları ile hak sahibi vatandaşların görüntülerini paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü tarafından Mersin'in Mezitli ilçesindeki ormanlık alana atık döktüğü belirlenen Yenişehir Belediyesi'ne 4 milyon 692 bin TL idari ceza uygulandı.
Türk Hava Yolları'na ait ve 30 Ocak 1975'te Marmara Denizi'ne düşen 'Bursa' adlı yolcu uçağının enkazına ait olabileceği değerlendirilen yeni parçalar bulundu.
Silah kaçakçılarına göz açtırılmıyor. Emniyet güçlerinin 27 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik operasyonlarda 259 şüpheli yakalandı.
MİT Başkanlığının deşifre ettiği 16 FETÖ şüphelisinden 10'u yakalandı. 5 şüphelinin ise yasa dışı yollarla yurtdışına çıktığı tespit edildi.
Aydın'ın Söke ilçesinde Mehmet Çiftçi'nin (46) uçurumda cesedinin bulunması ile ilgili aralarında eşi G.Ç. ile oğlu U.Ç.'nin de bulunduğu 9 şüpheli, gözaltına alındı.