Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

FETÖ'nün ‘ablaları' Bakırköy Adliyesi'nde

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün 'kadın yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa çıkarıldı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-06 11:13:51

FETÖ'nün ‘ablaları' Bakırköy Adliyesi'nde

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün "kadın yapılanmasına" ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, 26 Ağustos'ta Pendik ve Zeytinburnu'ndaki evlerinde gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

ERDOĞAN'A SUİKAST DÜZENLEMEK İSTEYEN SAT KOMANDOSUNUN EŞİ DE GÖZALTINDA

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek istediği iddia edilen SAT komandolarından firari Fatih A'nın eşi S.A, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi H.K.K, kardeşi İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi M.B.K. ile aynı üniversitede okuyan E.Ö, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Diş doktoru olan S.A'nın bir kamu kurumunda çalıştığı ve açığa alındığı belirtildi.

Zeytinburnu'nda FETÖ'nün kadınlara yönelik faaliyet gösteren "ışık evleri"nin kira ve sözleşmelerinden yola çıkarak şüphelilerin gözaltına alındığı, şüpheli S.A'nın evinde daha önce eşinin bulunması amacıyla 4 kez arama yapıldığı ve ifadesinde FETÖ ile bağlantıları olmadığını ve eşiyle Kadıköy'de bir kafede tesadüfen tanıştıktan sonra evlendiklerini söylediği belirtildi.

Haber Ara