$

Dolar

46,6600

Euro

53,1528

£

Sterlin

62,0951

Frank

57,5952

Gram Altın

6.130,1300

Bitcoin

2.793.051

$

Dolar

46,6600

Euro

53,1528

£

Sterlin

62,0951

Frank

57,5952

Gram Altın

6.130,1300

Bitcoin

2.793.051

Gündem

Fatih Camii'ndeki saldırının ardından Bakan Yerlikaya'dan açıklama

Fatih Camii'nde meydana gelen korkunç saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem yaralandı. İkisinin de tedavileri yoğun bakımda devam ediyor.

09.01.2024 - 10:08
mustafaceylan
Fatih Camii'ndeki saldırının ardından Bakan Yerlikaya'dan açıklama
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Emniyet güçleri, saldırıyla ilgili soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından yetkililer, Galip Hoca ve Bilal kardeşe geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diliyorlar. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Ali Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaşanan üzücü olayla ilgili şu mesajı yayınladı;

İstanbul'da bu akşam Fatih Camii'de yaşanan menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem yaralandı. Yoğun bakımda tedavileri sürmekte. Saldırıyı gerçekleştiren Ö.S. isimli şahıs emniyet güçlerimizce yakalandı. Saldırıyla ilgili soruşturma hassasiyetle sürdürülüyor. Galip Hocaya ve Bilal kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın