Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. yıl dönümü kapsamında Osmaniye'ye geldi.
Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Öğretim Görevlisi, İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, depreme dirençli kentler oluşturmak için inşaatlarda uygulanacak bir şartname hazırlamak gerektiğini belirtti.
Ankara'da polis memuru Melih Okan Keskin (44), aracını muayene ettirmek için götürdüğü muayene istasyonunda çıkan kavgada yaralandı. Hastaneye kaldırılan Keskin, kurtarılamadı.
Malatya'da 6 Şubat'ta saat 13.24'te meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depreme ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
IKBY'deki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani, Şam yönetimi ile terör örgütü PKK/YPG uzantısı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasındaki anlaşmaya ilişkin açıklamada bulundu.
6 Şubat depremlerinde çiçek yediği, idrarını içtiği enkazdan 94 saat sonra kurtarılan Adnan Muhammed Korkut, depremin 3'üncü yılında o anları bir kez daha anlattı.