Dolar

32,3624

Euro

34,7140

Altın

2.434,46

Bist

9.992,13

Erdoğan: Sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da düzenlenen mitingde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-01 14:53:07

Erdoğan: Sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız

Tanzim satışlarla fiyatların yüzde 50 düştüğünü söyleyen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Ülkemizin çukur terörüyle esir alınmak istendiği o zorlu günlerde siz 'istikrar' dediniz. Ardahan'dan çok daha güçlü bir destek bekliyorum. Ardahan'dan tüm bölgelere örnek olacak rekor düzeyde oy bekliyorum.

EKONOMİNİN ANAHTARI BİRLİK SİYASETİDİR

Ardahan istikrar ve güven ortamının değerini çok iyi bilir. Barış olmadan huzur olmaz, birlik olmadan dirlik olmaz. Dayanışma olmadan refah olmaz. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı birlik siyasetidir.

Türkiye'nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların, sürekli farklılıklarımızı kaşıması asla tesadüf değildir. Ülkemiz kavgalar yüzünden ciddi bedeller ödedi.

TANZİM SATIŞLARLA FİYATLAR BİR ANDA DÜŞTÜ, DAHA DA DÜŞÜYOR

En basit ihtiyaç maddelerinin aranıp bulunamadığı zamanlarda iktidarda CHP vardı. Bu kuyruklar varlık kuyruğu. Tanzim satışlarla fiyatlar bir anda düştü, daha da düşüyor.

Eğer fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama fiyatlar yerine gelmez de böyle devam ederse biz daha da farklı adımlar atacağız.

SÖMÜRÜCÜLERE BU ÜLKEDE HAYAT HAKKI TANIMAYACAĞIZ

Benim vatandaşlarım simsarların elinden alındı. Fiyatlar tanzim satışlarda yüzde 50 düştü, daha da düşüyor. Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız.

'TÜRKİYE SOSYAL DEVLET KAVRAMIYLA BİZİMLE TANIŞTI

Türkiye sosyal devlet kavramıyla bizimle tanıştı. Batı'ya ne götürdüysek, Doğu'ya da onu götürdük. Doğu Anadolu'daki üniversite sayısını 18'e çıkardık. Son 17 yılda Ardahan'a 6 katrilyon yardım yaptık.

Milleti makarnacı, kömürcü diye aşağılayanlar 'sosyal devlet bitti' diyorlar. Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet ilkesinden bahsediyorlar.

Biz birileri gibi bölge, istismar siyaseti yapmadık. Biz hiçbir zaman Türkiye haritasını renklere göre bölmedik. Biz CHP gibi sadece belli illere, bölgelere, sadece sahil kenarlarına hapsolan bir parti olmadık.

Haber Ara