Dolar

32,2658

Euro

34,9576

Altın

2.447,41

Bist

10.173,42

Erdoğan: Çok yakında harekete geçceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Fırat'ın doğusuna gerçekleştirilecek operasyonun kısa bir süre içerisinde başlanacağını söyledi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-08 13:27:12

Erdoğan: Çok yakında harekete geçceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan, Fırat'ın doğusuna gerçekleştirilmesi planlanan operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "IŞiD'le birlikte PYD/YPG adımlarımızı atmaya kararlıyız. Çok yakında Suriye topraklarındaki bu terör örgütlerini etkisiz hale getirmek üzere harekete geçeceğiz.” dedi. “Çok yakında harekete geçeceğiz”

Biz Sayın Başkanla vardığımız anlaşma gereğince, Suriye'de hala faaliyet gösteren IŞiD unsurlarına yönelik bir askeri harekat için hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Aynı şekilde IŞiD'le birlikte PYD/YPG adımlarımızı atmaya kararlıyız. Çok yakında Suriye topraklarındaki bu terör örgütlerini etkisiz hale getirmek üzere harekete geçeceğiz. Bu müdahalemize engel olmaya çalışan başka teröristler olursa, elbette onların da hakkından gelmek boynumuzun borcudur. PKK-PYD'nin IŞiD'le mücadelesi koca bir yalandan ibarettir. Bu iki örgüt arasındaki kavga, ilke değil, çıkar kavgasıdır.

Haber Ara