Dolar

32,5853

Euro

34,7947

Altın

2.507,22

Bist

9.693,46

Erdoğan açıkladı: Putin'e ''Suriye'' teklifi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Rusya-Suriye görüşmesi için Putin’e teklifte bulunduğunu dile getirdi. 

1 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-15 13:27:12

Erdoğan açıkladı: Putin'e ''Suriye'' teklifi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Suriye, Rusya görüşmesi teklifini, "Biz de liderler olarak bir araya gelelim, Putin'e teklif ettim, olumlu baktı. Böylece görüşmeler zincirini başlatmış olacağız" diyerek açıkladı.

Erdoğan'ın yurt dışı ziyareti sonrası uçakta yaptığı açıklamalardan başlıklar şöyle:

Cumhurbaşkanlığı'na 3. kez aday olamama ile ilgili açıklamada bulunan Erdoğan, “AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde artık işin içinden çekilmesi anlamına gelmez ve Tayyip Erdoğan'ın da siyasetten çekilmesi anlamına gelmez. Öncelikle biz bu seçimde Cumhur İttifakı olarak adayız, şu anda çalışıyoruz. Milletimizin teveccühünün olması halinde Cumhurbaşkanı olarak görevimize inşallah devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

EYT ve asgari ücret ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “2023'e bu iki önemli konuyu masamızdan kaldırarak girelim diyoruz. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız” dedi.

PKK'nın en büyük desteği koalisyon güçlerinden aldığını belirten Erdoğan “Suriye'de petrol kuyuları koalisyon güçlerinin güvencesinde. Nereye satıyorlar, rejime. Terör örgütü satıyor. Bugüne kadar sabrettik. Artık sabır bitti" diye konuştu.

Haber Ara