Dolar

43,5052

Euro

51,6245

Altın

6.548,52

Bist

13.838,29

Erdoğan: 100 milyon fonla kooperatiflere 3 milyar lira kredi desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TESKOMB tarafından yatırılacak 100 milyon liralık fonla kooperatiflere 3 milyar lira kredi imkânı sağlanacağını açıkladı. Erdoğan, 'Kooperatiflerimizden gelen yoğun talep üzerine önümüzdeki sene desteğe ayırdığımız bütçeyi kayda değer ölçüde artıracağız.' dedi.

5 Ay Önce Güncellendi

2025-09-28 11:09:55

Erdoğan: 100 milyon fonla kooperatiflere 3 milyar lira kredi desteği

“Türkiye Yüzyılı'nda Kooperatiflerimizle Büyüyoruz” mottosuyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı, ahilik geleneğinin temsil ettiği ticaret ahlakına dikkat çekti:

“Hırsın, fırsatçılığın dünyada veba gibi yayıldığı şu günlerde, bu köklü geleneğimizin ticaret ahlakına her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyoruz.”

Erdoğan, yeni Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı'nın 5 politika ekseninde 2 amaç, 6 hedef ve 23 faaliyetten oluştuğunu da vurguladı.

Muhalefeti de eleştiren Erdoğan, “Kargaşa ve kriz peşindeler ama Türkiye'yi aynı girdabın içine çekmeye muvaffak olamayacaklar.” ifadelerini kullandı

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara