Dolar

32,5921

Euro

35,0097

Altın

2.450,48

Bist

9.791,36

Enes Kara nasıl öldü? Enes Kara nasıl intihar etti?

Enes Kara nasıl öldü? Enes Kara nasıl intihar etti? Kaldığı yurttan video yayınlayıp not bıraktıktan sonra intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın ölümü büyük bir gündem oldu. Sosyal medyada da iki ayrı tarafın oluşmasına sebep olan olayın detayları hala araştırılıyor. Peki ama Enes Kara neden vefat etti? Nasıl intihar etti? İşte Enes Kara son dakika haberleri...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-12 23:11:56

Enes Kara nasıl öldü? Enes Kara nasıl intihar etti?

Enes Kara nasıl öldü?

Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın intiharı büyükbir yankı uyandırdı. Gündemde siyasetçiler ve ünlüler tarafından tartışılan konu sıcaklığını koruyor. Bunalımda olduğu söylenen, yaşantısı hakkında umudu kalmadığını belirten konuşmaları ve kaldığı yurttaki şartları beğenmemesinin sonucu olarak intihar için video yayınlayan genç, kaldığı yurtta intihar etti.

Enes Kara intihar olayı nedir?

Enes Kara adlı tıp fakültesi öğrencisinin dinî inancı bulunmadığı hâlde aile yönlendirmesi ve teşvikiyle kaldığı Nur Cemaati yurdunda gördüğünü iddia ettiği baskı sonucu öğrenim gördüğü Elazığ'da intihar etti.Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara, intiharından önce intihar notu sayılabilecek bir video çekti. Bu videoda yaşadığı baskıları anlatmıştı. Videodan kısa süre sonra bulunduğu yurdun 7. katından atlayarak intihar etti.

 

Haber Ara