Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Dünyanın en güçlü ülkeleri Yahudilerin kölesi

Dünya siyasetinde, kültür, düşünce ve akademi dünyasında Yahudi isimlerin öne çıkmasına dikkat çeken yazar Yusuf Kaplan, Yahudiler dünya çapında nasıl otorite olduğunu yazdı.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-02 10:47:24

Dünyanın en güçlü ülkeleri Yahudilerin kölesi

ABD'yi Yahudilerin kolonisi olarak tanımlayan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, küresel kapitalizmin kurucularının İngilizler ve Yahudiler olduğuna işaret etti.

DÜNYA, YAHUDİLERİN KÖLESİ!

ABD derin devletinin beyin gücü, Yahudi entelijansiyadan oluşur; Yahudi entelijansiya, hem akademiye hem kültür hayatına hem de entelektüel hayata hâkimdir. Amerikan entelijansiyası hem Yahudilerden oluşur hem de Yahudi/Siyonist egemenliği altındadır.

ABD, Yahudilerin küresel kolonisidir. Tarihte kurulmuş en büyük, en güçlü Yahudi devleti ABD'dir. Gazze savaşı ve soykırımı, Yahudilerin sadece ABD'yi değil, bütün Avrupa ülkelerini, Hindistan ve Çin'i de esir aldığını ispatladı.

Düşünebiliyor musunuz: Dünyanın en güçlü ülkeleri Yahudilerin kölesi! İnanılır gibi değil ama gerçek: Dünya, Yahudilerin kölesidir, bu anlaşılmış olmalıdır.

Dünyadaki en güçlü ve kalabalık Yahudi nüfusu ABD'de yaşar.

ABD'de yaşayan Yahudi nüfus, ABD'nin en zeki çocuklarını, kremasını oluşturur: Amerikan derin devletine, müesses nizamın bütün kilit kurumlarına bu Yahudi krema hâkimdir ve yön verir: ABD, Yahudiler tarafından işgal edilmiştir İkinci Dünya Savaşı'ndan itibaren.

Kapitalizmin kurucu babaları Yahudiler ve İngilizlerdir. Kapitalizm, para üzerinden para kazanma işlemidir. Dolayısıyla beyni faizdir, bankacılık sistemidir kapitalizmin.

Bankacılık sisteminin ve faizin bu sistemin merkezini teşkil etmesinin bir numaralı sorumluları Yahudi bankerlerdir. İtalyan şehir devletlerinin bankerleri. Kapitalizm İtalyan şehir devletlerinde neşvünema bulmuştur.

İtalyan şehir devletlerinden sonra Hollandalılar ve İngilizler, kapitalizmi bir sistem ve felsefe hâline getiren temelleri atarlar: İnsanı nesneye, ekonomiye indirgeyen “homo economicus / ekonomik insan” kavramı İngilizlerin icadıdır.

Kapitalizmin sistemleşmesinde ve küreselleşmesinde İngilizlerin küçümsenemeyecek bir rolleri olsa da, kapitalizm paraya, dünyaya, maddî güce tapan Yahudilerin eseridir.

Küresel sistem kapitalist bir sistem olduğu için aynı ruha sahip olsalar da, sisteme hâkim olan İngilizler ile Yahudiler sistemde birbirlerine rakiptir ve mücadele içindedir.

Küresel sistemi çökertmenin ilk yolu, İngilizler ile Yahudileri mutlaka birbirine düşürmekten geçer. Bu mesele üzerinde ayrıca kafa yorulması gerekir.

Haber Ara