$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.386.554

$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.386.554

Gündem

Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'ye getirildi

İsrail tarafından gözaltına alındıktan sonra, tüm dünyada yankı bulan tepkiler üzerine serbest bırakılan Muhammed et-Tavil, Türkiye'ye getirildi.

18.12.2017 - 12:35
hande
Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'ye getirildi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İsrail askerlerinin geçen hafta gözaltına aldıktan sonra serbest bıraktığı, Filistinli Muhammed et-Tavil Muhammed, Uluslararası Down Sendromu Federasyonunun girişimleriyle Türkiye'ye getirildi.

PSİKOLOJİK DESTEK SAĞLANACAK

Gece anne ve babasıyla İstanbul'a getirilen ve bir süre Türkiye'de misafir edilecek olan Muhammed et-Tavil'e sosyal ve psikolojik destek sağlanacak.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Muhammed et-Tavil, İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın El-Halil kentinde 10 Aralık tarihinde İsrail askerlerinin ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için düzenlenen gösterilere müdahalesi sırasında gözaltına alınmıştı. Görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla dünya kamuoyunun dikkatini çeken, bölgedekilerin yanı sıra Yahudi yerleşimcileri korumak için konuşlu İsrail askerlerinin de tanıdığı ve durumunu bildiği Filistinli Muhammed'in gözaltına alınması, dünyada büyük tepki çekmişti.

 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın