Dolar

32,4212

Euro

34,7537

Altın

2.428,63

Bist

10.082,77

Dogecoin kaç lira? Dogecoin ne kadar yükseldi? Dogecoin nereden alınır?

Şaka parası dogecoin altın dönemini yaşıyor. Dogecoin yükselişini sürdürüyor. Dogecoin kaç lira? Elon Musk'ın paylaşımları dogecoine değer kazandırmaya devam ediyor. Dogecoin ne kadar yükseldi? Dogecoin’in fiyatı 80 şubatta 0,77 dolara yükseldi ve tarihi zirvesini gördü. Dogecoin'de 10 günde kaydedilen yükseliş yüzde 9771 oldu. Peki dogecoin nereden alınır? Dogecoin kaç para oldu? Dogecoin yükselişini sürdürür mü?

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-08 11:10:35

Dogecoin kaç lira? Dogecoin ne kadar yükseldi? Dogecoin nereden alınır?

2013 yılında parodi olarak ortaya çıkan dijital para birimi dogecoin durdurulamaz şekilde yükseliyor. Dogecoi'in bu yükselişi yatırımcıların da iştahını kabartıyor. Dogecoin kaç lira oldu? Dogecoin 8 şubatta bir rekor daha kırdı. Dogecoin'in fiyatı, bugün 0,77 dolara yükseldi. Dogecoin ne kadar yükseldi? Dogecoin nereden alınır? 

Dogecoin kaç para oldu? 

28 Ocak'ta 0,0078 dolar olan Dogecoin'in fiyatı, bugün 0,77 dolarla rekor kırdı. Yaklaşık 10 günde kaydedilen yükseliş yüzde 9771 oldu. Dogecoin'in piyasa değeri de 9 milyar doları aştı.

Dogecoin neden yükseliyor?

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın Twitter paylaşımları piyasalarda sert fiyat hareketlerine neden olmaya devam ediyor. Dogecoin, piyasa değeri en yüksek 10 kripto para birimi arasına yer alıyor. Ünlü rapçi Snoop Dogg ise "Snoop Doge" şeklinde tweet attı.

Doge coin nereden nasıl alınır?

Dogecoin satın almak için yerli kripto parami birimi borsalarında yer almanız gerekmektedir. Paribi ve Koinim gibi yerli kripto para birimi borsalarında hesap oluşturup kişişel bilgilerinizi onayladıktan sonra yatırım işlemlerini yapmaya başlayabilirsiniz. Hesabınıza EFT, Havale veya Papara ile para yatırıp hesabınızdaki para ile Dogecoin alabilirsiniz

Dogecoin nedir?

Dogecoin logosunda bir internet fenomeni olan Doge'un esinlendiği Shiba Inu cinsli bir köpek olan, Litecoin tabanlı bir elektronik para birimidir. 8 Aralık 2013 tarihinde başlatılmıştır.

Haber Ara