Dolar

32,2627

Euro

34,7594

Altın

2.404,89

Bist

10.247,75

Dilber dansına Ramazan güncellemesi

İnci Taneleri dizisi, yayın hayatına başladığı günden itibaren Dilber'in dans sahneleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle sosyal medyada büyük bir tartışma yaratan pavyon dansları, diziye olan ilgiyi artırırken, bir yandan da eleştirilere maruz kalıyordu. Ancak, son iddialara göre yapılan yeni bir kararla, Ramazan Ayı boyunca bu tür sahnelerin ekrana gelmeyeceği belirtiliyor.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-25 14:08:09

Dilber dansına Ramazan güncellemesi

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi usta isimlerin paylaştığı İnci Taneleri dizisinde, Dilber karakterinin pavyondaki dansları sürekli gündemdeydi. Sık sık tepki çeken bu sahneler, dizinin genel yapısına olan eleştirilere de neden oluyordu. Yeni gelişmelere göre, Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakteri için dans sahnelerini hazırlayan hocası Elif Erol ile birlikte yeni figürler çalıştığı belirtiliyor.

Özellikle Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte, dizinin yapımcıları tarafından alınan bir kararla, pavyon dansı sahnelerine bir süre ara verileceği iddia ediliyor. Ramazan Ayının 11 Mart Pazartesi başlayıp 9 Nisan Salı'ya kadar devam edeceği göz önüne alındığında, bu süre zarfında izleyicilerin farklı bir içerikle karşılaşması bekleniyor.

Dizi, kadrosundaki deneyimli isimler ve ilginç hikayesiyle birçok kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Pavyon dansıyla gelen eleştirilere karşı alınan bu kararın, dizinin izleyici kitlesini nasıl etkileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Haber Ara