Dolar

32,3750

Euro

34,7314

Altın

2.394,80

Bist

10.208,65

Dilan Polat tahliye mi olacak? Dilan ve Engin Polat cezaevinden çıktı mı?

İşletmiş oldukları güzellik salonuyla ve paylaşımlarıyla çokça konuşulan Dilan Polat'ın sevenleri 'mahkeme kararı çıktı mı, Dilan Polat beraat mı etti?' sorularına yanıt arıyor. Ülke gündemine 'güzellik salonu olayı' olarak kazınan 'kara para aklama' davasındaki detaylar her gün farklı bir boyut kazanmıştı. Peki ama Dilan Polat tahliye mi olacak? Dilan ve Engin Polat cezaevinden çıktı mı? İşte merak edilen son dakika tahliye ve tutukluluk durumu.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-19 15:06:04

Dilan Polat tahliye mi olacak? Dilan ve Engin Polat cezaevinden çıktı mı?

İşletmiş oldukları güzellik salonuyla ve paylaşımlarıyla çokça konuşulan Dilan Polat'ın sevenleri "mahkeme kararı çıktı mı, Dilan Polat beraat mı etti?" sorularına yanıt arıyor. Ülke gündemine "güzellik salonu olayı" olarak kazınan "kara para aklama" davasındaki detaylar her gün farklı bir boyut kazanmıştı. Peki ama Dilan Polat tahliye mi olacak? Dilan ve Engin Polat cezaevinden çıktı mı? İşte merak edilen son dakika tahliye ve tutukluluk durumu.

Dilan Polat tahliye mi olacak?

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında “Kara para aklamak”, ”Vergi usul kanuna muhalefet” ve ”Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” suçlamalarıyla yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti için yeni bir gelişme yaşandı.

Dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde savcı; Dilan Polat, Engin Polat ve diğer tutuklu isimlerin vergi kaçakçılığı suçundan tahliyelerini istedi. Savcı, “Örgüt kurma ve yönetme” ve “kara para aklama” suçundan ise tutukluluklarının devamını talep etti.

Dilan ve Engin Polat beraat etti mi?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın içinde bulunduğu soruşturmada mahkeme kararıyla tüm şüpheliler hakkında “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye kararı verdi. Alınan karara göre 2 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan sanıkların tutukluluk halleri devam edecek.

Dilan Polat kaç yaşında?

Sosyal medyada tanınan Dilan Polat'ın yaşı merak konusu haline geldi. Ünlü fenomen 21 Temmuz 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur ve 33 yaşındadır.

Haber Ara