$

Dolar

46,8862

Euro

53,7184

£

Sterlin

62,9859

Frank

58,1282

Gram Altın

6.137,4200

Bitcoin

2.927.222

$

Dolar

46,8862

Euro

53,7184

£

Sterlin

62,9859

Frank

58,1282

Gram Altın

6.137,4200

Bitcoin

2.927.222

Gündem

Didem Arslan Yılmaz'dan, Altın Kelebek Ödülleri tepkisi: Beni bu tiyatroya dahil etmeyin!

Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni ile ilgili olarak 'Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları 'önceden belli olduğu' tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem' dedi.

03.10.2019 - 13:30
hursitakyil
Didem Arslan Yılmaz'dan, Altın Kelebek Ödülleri tepkisi: Beni bu tiyatroya dahil etmeyin!
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni ile ilgili olarak "Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları 'önceden belli olduğu' tartışmaları bitmiyor. Böyle ise,  bu tiyatronun içinde yer almak istemem" dedi.

Altın Kelebek ödüllerine aday gösterilen ve Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz, kişisel Twitter hesabında bir açıklamada bulundu.

kupur_37

Yılmaz şunları söyledi:

"Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda 'tartışmalı' ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları 'önceden belli olduğu' tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem."

"OYUNUNUZUN PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM"

FOX TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal da Didem Arslan'ın açıklaması sonrasında adaylıktan çekilmek istediğini belirtti. Portakal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "#Altınkelebek'e aday adayı olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Arslan'ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarım. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın