Dolar

43,2806

Euro

50,4415

Altın

6.499,93

Bist

12.747,88

Deprem sonrası AFAD'da kritik toplantı

AFAD, Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından Sorumlu Vali Yardımcıları başkanlığında Çalışma Grupları Ana Çözüm Ortağı temsilcileri ile intikal tatbikatı ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiğini bildirdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-12 00:41:01

Deprem sonrası AFAD'da kritik toplantı

AFAD, Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından Sorumlu Vali Yardımcıları başkanlığında Çalışma Grupları Ana Çözüm Ortağı temsilcileri ile intikal tatbikatı ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiğini duyurdu.

AFAD, toplantıya ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada "Marmara Denizi Silivri Açıklarında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından Sorumlu Vali Yardımcılarımız başkanlığında Çalışma Grupları Ana Çözüm Ortağı temsilcileri ile intikal tatbikatı ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi." ifadelereri kullanıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Melissa Vargas'tan o görüntüyle ilgili açıklama

Haber Ara