Dolar

32,2493

Euro

34,6696

Altın

2.401,00

Bist

10.247,75

Denizli İl Göç İdaresi önünde skandal hareket!

Denizli İl Göç İdaresi önünde bekleyen bir polis memuru, herhangi bir arbede yaşanmamasına rağmen kurum önünde bekleyen kalabalığa biber gazı sıktı. Polis memurunun bu keyfi hareketi sosyal medyada büyük tepki toplarken, hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-05 01:29:45

Denizli İl Göç İdaresi önünde skandal hareket!

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Denizli İl Göç İdaresi önünde bekleyen kalabalıkla ilgili bir video sosyal medyaya büyük tepki topladı! Görüntülerde arbede yaşanmamasına rağmen kurum önünde bekleyen kalabalığa yüksek sesle "sıraya geçin" diye bağıran bir polis memuru, rastgele bir şekilde biber gazı sıktı.

Polis memurunun sıktığı biber gazıyla yüzü ve gözleri yanmaya başlayan insanlar yardım istemeye başladı. Farsça konuşması sebebiyle İranlı olduğu düşünülen bir genç, polis memurunun sıktığı biber gazına direkt olarak maruz kaldı.



SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Twitter'da çok konuşulan görüntülerin ardından İçişleri Bakanlığı'nın polis memuru hakkında soruşturma başlattığı belirtildi. Soruşturma haberini Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik Twitter hesabından paylaştı.

2019-03-05_01h21_55

GÖÇMEN OLMAYABİLİRLER

Öte yandan Göçmen İdaresi'nin önündeki sırada yalnızca göçmenler beklemiyor. Yasalara göre Göç İdaresi, sadece mülteci işlemleriyle ilgilenen bir kurum değil. İdare, turist ve iş adamları dahil, bütün yabancı uyrukluların kayıt işlemleri konusunda yetkilendirilmiş tek adres. Yani polis memurunun rastgele biber gazı sıktığı ve "sıraya geçin" diyerek bağırdığı kalabalık içerisinde iş adamı, öğrenci, turist, yatırımcı veya bir mülteci olabilir.

Haber Ara