Dolar

43,4814

Euro

51,4218

Altın

6.916,43

Bist

13.875,32

Denizde cesedi bulunan kadının kimliği belirlendi

Yalova'da deniz yüzeyinde bulunan kadın cesedinin, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde çalışan Yeliz Ay'a (40) ait olduğu tespit edildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2026-02-03 22:01:52

Denizde cesedi bulunan kadının kimliği belirlendi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Feribot İskelesi'nde saat 13.00 sıralarında, deniz yüzeyinde hareketsiz kişiyi görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1148815

Deniz polisinin sudan çıkardığı ve kadına ait olan ceset, olay yeri incelemesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada ölen kişinin Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde çalışan Yeliz Ay'a ait olduğu tespit edildi.

1148812

Ay'ın dün iş yerinde çantasını ve telefonunu bırakarak kurumdan ayrıldığı öğrenilirken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla incelemeler sürdürülüyor.

DHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Kurum'dan 500 Bin Sosyal Konut Projesine ilişkin açıklama

Haber Ara