Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Damla Ersubaşı babası kim, ne zaman öldü?

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Uzun süre evlilik hayatıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, olanların üzerine sinirlenerek sosyal medyada paylaşım yaptı. Tek ama Damla Ersubaşı'nın babası kim ve ne zaman öldü? İşte 'pamuğum' diye hitap ettiği Damla Ersubaşı'nın babası ve eşi Serkan Keser'in olayı...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-04-13 12:13:35

Damla Ersubaşı babası kim, ne zaman öldü?

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Uzun süre evlilik hayatıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, olanların üzerine sinirlenerek sosyal medyada paylaşım yaptı. Tek ama Damla Ersubaşı'nın babası kim ve ne zaman öldü? İşte "pamuğum" diye hitap ettiği Damla Ersubaşı'nın babası ve eşi Serkan Keser'in olayı...

Damla Ersubaşı babası kim, ne zaman öldü?

Eşiyle boşanma davası nedeniyle son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Damla Ersubaşı, babasının sonra eski eşine ve kardeşine ateş püskürdü. Ersubaşı, medya hesabından; "Gitti pamuğum, bitti her şeyim. Sen benim kalbimsin babam. Seni o kadar çok özleyeceğim ki... Kokun burnumda, aşkın hep benimle. Canım aşkım yakışıklım. Artık rahat uyu." sözlerinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

damla ersubaşının babası

Damla Ersubaşı ve Serkan Keser son olayı

Ersubaşı'nın yayınlamış olduğu vefat haberinden sonra eşi ve eşinin kardeşine tepki vermesi dikkatlerden kaçmadı. Ardından Serkan Keser de sosyal medya hesabından cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Keser; "Sen bizim kızlarımızın annesi olma şansını çok güzel kullanıyorsun yoksa sana söylenecek ve sana yakıştırılacak o kadar çok un varken kızlarımıza karşı olan saygımızdan ve bağlılığımızdan sana bu platformda bundan sonra hiçbir cevap vermeyecegim yüce Türk adaletine hesap vereceksin" sözlerinin yer aldığı bir story attı.

Damla Ersubaşı ve Serkan Keser ne zaman boşandı?

Yine sosyal medya hesabından boşanma kararı aldığını duyuran Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser'e boşanma davası açmıştı. Daha önce eşini aldatma görüntüleriyle gündeme gelen ve eşini darp eden Keser, şiddet olaylarını kabul edip pişman olduğunu dile getirmişti. 2016 yılında evlenen çift, 2000 yılında tek celsede evliliklerini sonlandırdı.

Haber Ara