Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Cüneyt Arkın tedavi sonrası yaşadıklarını anlattı

Cüneyt Arkın tedavi sonrası yaşadıklarını anlattı. Arkın, tedavi sürecinde birçok kişi ziyaretine geldiğini ifade etti. Cüneyt Arkın Türk insanının, Türk halkının hayır duası varsa, insana pek bir şey olmuyor.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-05 16:46:53

Cüneyt Arkın tedavi sonrası yaşadıklarını anlattı

20 Ekim'de ''Şarkılar seni söyler'' isimli müzikalin basın toplantısında sağlık durumuyla ilgili konuşan Cüneyt Arkın, tedavi sonrası yaşadıklarından bahsetti.

Taburcu olduktan sonra yazlığa gittiğini anlatan Arkın, şu açıklamayı yaptı 

"İnanın bana, o kadar çok insan geldi ki 'geçmiş olsun' demeye. Özellikle orta yaşlı hanımlar, 'Hep dua ettik.' dediler. Türk insanının, Türk halkının hayır duası varsa, insana pek bir şey olmuyor. Ben doktorum. Yani rasyonel, akılcıyım ama inanç olaylarında ve duada o kadar rasyonel ve akılcı olamıyorum. İnanmak var."

Usta oyuncu Cüneyt Arkın,Türk izleyicilerle bir araya geldiğinde sevinç duyduğunu dile getirerek,

''İnanın bana, bin yabancı, bir Türk olsun, o Türk'ü anlayıp seçerim, 'Sen Türksün' derim. Çok güzel bakar, Türk insanı. Yüreğinin bütün güzelliğiyle bakar. Yüreğinden pınarlar akar, öyle bakar. Hele biraz dokunursan, öylesine mutlu olur ki. Öylesine vefalıdır, seni unutmaz. Beni çok seviyorlar. Ben de onları çok seviyorum. O, daha çok Türk halkının vefa duygusundan geliyor. Türk halkı çok önemli bir halk." dedi.

Haber Ara