$

Dolar

46,8780

Euro

53,7271

£

Sterlin

63,0391

Frank

58,1169

Gram Altın

6.211,4900

Bitcoin

2.964.974

$

Dolar

46,8780

Euro

53,7271

£

Sterlin

63,0391

Frank

58,1169

Gram Altın

6.211,4900

Bitcoin

2.964.974

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Güvenliğimizde gözü olanlara gerekeni yaparız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Suriye'de gerçekleştirilen harekatla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

21.10.2019 - 15:15
duyguyildirim
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Güvenliğimizde gözü olanlara gerekeni yaparız
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yıldız Teknik Üniversitesinin yeni akademik yılı açılış törenine katıldı.

Oktay, şunları kaydetti:

365 bin mültecinin gönüllü geri dönüş yaptığı Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatı bölgelerinden sonra şimdi de sıra Fırat'ın doğusunu bölge halkı için güvenli hale getirmekte son derece kararlıyız. Tel Abyad ve Rasulayn şehir merkezleriyle 65 yerleşim birimi terörden temizlenerek kontrol altına alınmıştır.

Oluşturduğumuz güvenli bölgelerde, sağlık ve eğitim başta olmak üzere barınma, yol, elektrik, su gibi tüm temel hizmetleri hiçbir ayrım yapmadan ve karşılık beklemeden Suriyeli kardeşlerimizin kullanımına sunmaktayız.

120 saatlik sürenin bitiminde teröristler silahları bırakarak inlerinden çıkacak ve bölgeyi terk edeceklerdir.

Bizim hiç kimsenin topraklarında gözümüz yok ama bizim topraklarımızda, bizim güvenliğimizde gözü olanlara ve bizim barış, birlik ve beraberliğimize, dayanışmamıza ilişkin farklı niyetleri olanlara da asla ve asla tahammülümüz yoktur, gerekeni yaparız. Dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, yarın da yaparız."

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın