Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hepsi işsiz kalacak...'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda tarihi açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'terörden rant devşirenleri' işaret ederek 'hepsi işsiz kalacak' dedi.

Oluşturma Tarihi: 2025-07-12 11:51:24

Güncelleme Tarihi: 2025-07-12 12:12:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

“DEVLETİN ONURUNU GURURUNU ÇİĞNETMEYİZ”

“Türkiye Cumhuriyeti terörü bitirmek için her yolu denemiştir. Ancak hiçbirinde başarı sağlanamamıştır. Son dönemde takip ettiğimiz Terörsüz Türkiye projesi bir al-ver süreci değildir.

Çok dikkatliyiz. Kanı durduracak, annelerin gözyaşını dindirecek, acıları hafifletecek, kardeşliği güçlendirecek her türlü girişimi yakından takip ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin onurunu gururunu çiğnetmeyiz.”

“HEPSİ İŞSİZ KALACAK”

Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Kimse korkmasın, kimsenin zihninde soru işareti oluşmasın. Ne yapıyorsak Türkiye için yapıyoruz. İstikbalimiz için yapıyoruz.

Terör en başından itibaren bir sektör ve ekosistem oluşturdu. Terör karşıtı gibi görünenler de nemalandı. Terör saldırılarından kendi kirli emellerine rant devşirmeye yeltendiler. Rant kapıları kapanıyor. Çıkarları zedeleniyor. Çünkü ellerindeki oyuncağı kaybediyorlar. Milletim bunları gördükçe çok daha güçleneceğimizi unutmasınlar.

Korku yayarak milletin yeşeren umutlarını kırmaya çalışıyorlar. Terör bitecek göreceksiniz, hepsi işsiz kalacak. Bugün terör biterken terör istismarı da bitmektedir.”