Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havacılık alanında ülkemizin çıtası giderek yükselmektedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne gönderdiği video mesajda zirvenin başarılı geçmesini temenni etti ve hayırlara vesile olmasını diledi.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-18 10:42:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havacılık alanında ülkemizin çıtası giderek yükselmektedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne gönderdiği video mesajda zirvenin başarılı geçmesini temenni etti ve hayırlara vesile olmasını diledi. Başarılarla dolu bir yılı tamamlamanın ve 2024'e daha büyük hedeflerle başlamanın memnuniyetini dile getiren Erdoğan, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda emin ve kararlı adımlarla geleceğe yüründüğünü vurguladı.

Havacılık alanında Türkiye'nin başarı çıtasının giderek yükseldiğini belirten Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın ülkemizin en değerli markası olmanın yanı sıra dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu olduğunu ifade etti. 2023 yılı rakamlarına göre, Türk Hava Yolları'nın ülkemize 56 milyar dolarlık katkı sağladığını ve yaklaşık 16 milyar dolarlık hizmet ihracatıyla liderliğini perçinlediğini belirtti. Ayrıca, dünya turizminin parlayan yıldızı Antalya'nın da Türk Hava Yolları'nın güçlü kanatlarından pay aldığını memnuniyetle karşıladı.

Cumhurbaşkanı, geçen yıl duyurulan 350 uçaklık siparişi, Türk Hava Yolları'nın gelecek vizyonunun anlamlı bir yansıması olarak değerlendirdi ve "Bayrağımızı göklerde daha yükseklerde dalgalandırmak için çalışan Türk Hava Yolları ailesini bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Semalarınız açık olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Ara