Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da halka hitap ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında emekliler için ikramiye müjdesi verdi. Erdoğan, ''Bayram ikramiyesi 3 bin lira olacak. Önümüz ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bir artış planlıyoruz'' açıklamasında bulundu.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-16 14:58:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'ndaki halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.' Bizim onlarla işimiz yok." ifadelerini kullandı..

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Siyasetin namusu var. Evvela adayı olduğun partiye sadakat göstermen gerekir. Eli işte gözü oynaşta olanlardan ne partilerine ne de şehirlerine hayır gelir. Seçimlerde karşımıza çıkan partilerin bir kısmının bırakın ülke ve şehirlere katkıda bulunmayı, kendilerine bile hayrı yok."

Bayram ikramiyesi 3 bin lira

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizin her gündemi, bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz"

Haber Ara