Dolar

32,3776

Euro

35,0243

Altın

2.335,12

Bist

9.079,97

Cübbeli Ahmet: 'Çok vatan haini var bir temizlik de icap edebilir'

Ahmet Mahmut Ünlü, bu haftaki sohbetinde “uyarılarda” bulundu.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-18 21:31:51

Cübbeli Ahmet: 'Çok vatan haini var bir temizlik de icap edebilir'

"Toplum olarak yeniden İstiklâl Savaşı gibi bağımsızlık mücâdelesi verebiliriz! Kazanımlarınızı tasarruflu kullanın!" diyen Cübbeli Ahmet, "Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir..." ifadelerini kullandı. Vatandaşlara evlerinde 1 yıllık temel gıdayı depolamalarını istedi.

Ahmet Mahmut Ünlü, bu haftaki sohbetinde “uyarılarda” bulundu.

İnsanlara "lükse düşmeyin" uyarsında bulunan Cübbeli Ahmet, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir..." dedikten sonra ekledi:

"İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi..."

İşte Cübbeli Ahmet'in açıklamaları:

MEMLEKETİN ÖNÜNDEKİ DURUMLAR BELLİ DEĞİL

- Lükse şeye düşmemek lazım. Memleketin önündeki durumlar belli değil. Bütün dünyanın gavuru şeyleri bize çevirmiş yani...

- Suriye'de büyük bir siyonist Kürdistan kurulmak üzere... Burda büyük tehlikeler var. Yeniden bir İstiklal Savaşı gibi, bir Kuva-i Milliye hareketlenmesi gibi, yeniden bir vatan müdafası gibi durumlar icap edebilir.

ÇOK DİN-DEVLET DÜŞMANI VAR...

- Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir...

- Ne olur ne biter bilmiyorum ama "nakit" çok önemli bir şeydir. Bazı kere satacak malın olsa da ha dediğin zaman satamıyorsun. Birden bir piyasa çöküyor, evin var kaç tane aç kalıyorsun. Bir korona oldu kaç tane meslek yok oldu.

KİLERİNİZE BİR SENELİK İHTİYACINIZI KOYUN

- İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi...

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara