Dolar

43,2796

Euro

50,2772

Altın

6.394,70

Bist

12.626,66

Çocuklarını katletmeden önce mesaj atmış

Adana'da çocuklarını katlettikten sonra intihar eden babanın cinayetten önce eşine 'Tek yolum kaldı. Neden çocukları sana bırakmıyorum biliyor musun?' şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı. Çiftin 2021 yılında boşandığı ancak aynı evde yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2026-01-16 15:06:45

Çocuklarını katletmeden önce mesaj atmış

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Sarıçam ilçesi Boynuyoğun Mahallesi'ndeki bir villada meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce G.A., eşi Sergen A. (34) ile tartışmaları üzerine evi terk etti.

Karısı eve gelmeyince cinnet getiren koca, tabancayla çocukları Ada (8) ve Mert'i (6) vurduktan sonra aynı tabancayla kendini vurdu. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, baba ve çocukların hayatını kaybettiğini tespit etti. G.A. ile aile yakınları da acı haberi alınca olay yerine geldi.

AW621790_02

Olay yerine gelen yakınları, Sergen A.'nın otomobilini kundakladı. Bölgede yapılan incelemelerin ardından baba ve çocukların cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayetten dakikalar önce mesaj atmış

Sergen A.'nın çocuklarını katletmeden dakikalar önce eşi G.A.'ya "Tek yolum kaldı. Neden çocukları sana bırakmıyorum biliyor musun?" şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı. Vize danışmanlığı yapan Sergen A. ile G.A. çiftinin 2021 yılında boşandığı ancak aynı evde yaşayarak ilişkilerini sürdürdüğü öğrenildi.

Otopsileri tamamlanan cenazelerin defin için aileleri tarafından teslim alınmayı beklediği öğrenildi.

İHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Savcının hakime silahlı saldırısına müdahale eden çaycı konuştu

Haber Ara