Dolar

32,2015

Euro

35,0761

Altın

2.533,39

Bist

10.643,58

Cem Küçük sinir bozucu diyerek duyurdu! Emekli maaşları...

Gazeteci Cem Küçük, emekli maaşlarına ilişkin konuda önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon rakamlarının belirlenmesiyle birlikte memur ve memur emeklisinin maaş artış oranının yüzde 49,25, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık artış oranının ise yüzde 37,57 olduğu bir dönemde, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam beklentisi gündemde.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-16 21:20:46

Cem Küçük sinir bozucu diyerek duyurdu! Emekli maaşları...

Cem Küçük, milyonlarca emeklinin ek zam konusunda yetkililere çağrıda bulundu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in konuyla ilgili yaptığı açıklamalara da değinen Küçük, emekli maaşlarına zam konusunun artık bir karara bağlanması gerektiğini ifade etti.

Küçük, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "En düşük emekli maaşlarıyla yani SSK ve BAĞ-KUR emekli durumu ne yapılacaksa bugün açıklanmalı. Bu işin çok uzadığını, sinir bozucu bir boyuta geldiğini belirtelim. Herkes bununla ilgili bir açıklama beklerken, bu iş bugün açıklanıp bir karara bağlansın."

Bu bağlamda, emekli maaşlarına yapılacak zam konusunun bir an önce netleştirilmesi ve açıklanması gerektiğine vurgu yapılmıştır.

Haber Ara