Dolar

44,3597

Euro

51,4507

Altın

6.426,96

Bist

12.963,87

Canlı yayın açıp depremle dalga geçtiler! Skandal sözlere tepki yağdı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından sosyal medyaya düşen bir görüntü vicdanları sızlattı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-08 14:53:54

Bir sosyal medya programında canlı yayın yapan iki genç kızın kullandığı ifadeler tepki çekti. Genç kızlar, " Allah'ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine bir deprem olsun yerle bir olsun buralar." şeklinde skandal sözler sarf etti.

Videoda görünmeyen üçüncü bir kişi ise, "Şimdi ağlayacaklar, yapmayın kız." dedi. Şahıslar daha sonra uzun süre gülüp kahkaha attı.

Videoya çok sayıda tepki yağdı. Görüntülerin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve Jandarma'yı etiketleyerek harekete geçilmesini istedi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde şahıslar gözaltına alındı.

“Bu kızlar kısırlaştırılsın”

Yazar Haluk Tatar sosyal medyada canlı yayın yapan iki genç kızın kullandığı ifadelere “Bu kızlar kısırlaştırılsın” diyerek tepki gösterdi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gram altın için fazla mesai... 'Altın yok dedikodusu'

Haber Ara