Dolar

44,8759

Euro

52,7769

Altın

6.916,23

Bist

14.587,93

Bakan Soylu'dan ''Çav Bella'' tepkisi: Yapanı buluruz, caminin dibinde ezanı dinletiriz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de bazı camilerin hoparlörlerinden ‘Çav Bella’ çalınmasıyla ilgili olarak konuştu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-23 12:20:01

Bakan Soylu'dan ''Çav Bella'' tepkisi: Yapanı buluruz, caminin dibinde ezanı dinletiriz

İzmir'de 20 Mayıs akşamı saat 17:00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce merkezi sistemle ezan okunan Konak, Karşıyaka, Çiğli ve Buca ilçelerindeki bazı camilerin frekansına korsan bir şekilde müdahil olunarak cami hoparlörlerinden ‘Çav Bella' çalındı.

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Serdar Tuncer'in sunduğu Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri'ne katılan Soylu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Böyle bir ahlaksızlık beklenmez. Böyle bir inançsızlık beklenmez. Böyle bir dine karşıtlık beklenmez. Ramazan ayında, milletin bu konudaki duygularına, düşüncelerine, inancına saldırı beklenmez. Beklenmez yani, bunu böyle söylemek gerekir ama biz birçok şeyin hakkından geldik, bunun da hakkından geliriz. Buluruz yani. Buluruz, ona o caminin dibinde de ezanı dinletiriz inşallah.”

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gülistan Doku soruşturmasında yeni görüntü ortaya çıktı

Haber Ara