Dolar

43,9347

Euro

51,9497

Altın

7.435,91

Bist

13.717,81

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşından İran'la ilgili bilgi aldı

Türkiye İran, ABD-İsrail arasında yaşanan savaşta diplomatik girişimlerine devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile telefonda görüşerek İran'daki son durum hakkında bilgi aldı.

2 Saat Önce Güncellendi

2026-03-01 16:11:25

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşından İran'la ilgili bilgi aldı

Son dakika… ABD-İran-İsrail savaşının ardından birçok ülkeyle görüşme yapan Dışişleri Bakan Hakan Fidan'ın telefon trafiği sürüyor

Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Fidan ile Erakçi'nin telefon görüşmesinde İran'daki son duruma ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

BARIŞ DİPLOMASİSİ

Öte yandan Bakan Fidan, dün de İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya, Macaristan ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İran, Tel Aviv'i vurdu

Haber Ara