Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede, turizm ve bölgesel konular ele alındı.
Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmede, turizm ve bölgesel konular ele alındı.
Türkiye'nin bu bölgesel türbülanstan da başarıyla çıkacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşürülen füze ile ilgili 'Benzer bir olayın tekerrür etmemesi için gerekli ikazlarda bulunuyoruz' dedi.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, 'Kolay para vaadiyle hesaplarını kullandıranlar, zincirin sonunda görünen kişi oldukları için dolandırıcıyla aynı cezai sorumluluğu taşır' dedi.
Karatay'da Ramazan coşkusu iftarlardan teravihe, çocuk etkinliklerinden tiyatro ve gölge oyunlarına kadar dolu dolu yaşanıyor. Belediye 'İftara 5 Kala' projesinden Tekne Orucu'na, gençlerin iftar sofralarından ödüllü yarışmalara kadar ilçede paylaşma ve bereket ruhunu her yaştan vatandaşla buluşturuyor.
Dışişleri'nden yapılan açıklamada, Nahçıvan'a İHA saldırısı şiddetle kınandı. İran ise Azerbaycan'ın Nahçıvan bölgesine yapılan insansız hava araçlı saldırıyı yalanladı.
İsrail ve ABD vahşi yüzlerini İran'daki okul katliamında bir kez daha göstermişti. 170 kız çocuğunun katledildiği saldırıyla ilgili korkunç bir ayrıntı ortaya çıktı.
Türkiye, GKRY'nin Ada'daki üçüncü ülkelere alan açmasına tepki gösterdi. sert tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Rum yönetiminin Ada'daki askeri üslerde üçüncü ülkelere kullanım ayrıcalıkları tanıması Ada'da yaşayan herkesi risk altına sokmuştur' açıklamasında bulundu.