$

Dolar

48,8237

Euro

55,9107

£

Sterlin

65,1580

Frank

59,4976

Gram Altın

6.843,7300

Bitcoin

4.211.740

$

Dolar

48,8237

Euro

55,9107

£

Sterlin

65,1580

Frank

59,4976

Gram Altın

6.843,7300

Bitcoin

4.211.740

Gündem

BAE ajanı Sakarya'da ev satın almış...

TRT Haber'in paylaştığı habere göre, Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yaptığı iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alastal, 2013 yılında Türkiye'ye geldi. Bir süre Başakşehir'de 2 ayrı kiralık dairede oturdu.

30.10.2020 - 14:13
Cumali Dalkılıç
BAE ajanı Sakarya'da ev satın almış...
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Ahmed Alastal, 2014 yılında Başakşehir'de oturduğu ikametten ayrıldıktan sonra eşyalı bir daire kiraladı. Sakarya'ya taşınana kadar gözlerden uzak, kimsenin dikkatini çekmeden yaşadı.

Zanlı daireyi kendi adıyla aylık bin 500 lira bedelle, 3 bin lira depozito vererek kiraladı.

Zanlının ev sahibi, "Emlakçıdan her ay parayı gider alırdım. Sadece sözleşme anında ilişkimiz oldu. Komşulardan usulsüzlük, uygunsuzluk yapıyor gibi bir durum da bize hiç intikal etmedi." diye konuştu.

Aynı dönem Filistinli bir sivil toplum kuruluşunda çalışan kişiyi haberlerde izlediğini söyleyen ev sahibi şahsı tanımadığını ifade etti. Ev sahibi, "O dönemde gelen hasta ve yaralılar oluyordu. Onlara biz bakıyorduk. Alastal isimli kişiler geldi o dönem ama bu Alastal gelmedi." ifadelerini kullandı.

Dubai'den geldiği öne sürülen Ahmet Alastal, bir süre sonra Sakarya'dan ev satın aldığını belirterek İstanbul'dan ayrıldı. Alastal, Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yaptığı iddiasıyla Sakarya'da tutuklanmıştı.

Haberi Hazırlayan

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın