Dolar

42,7345

Euro

50,2073

Altın

5.946,68

Bist

11.330,00

Babacan'dan cemevine gelen elektrik faturasına tepki

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Küçükçekmece'deki Garip Dede Cemevi'ne gönderilen 30 bin liralık elektrik faturasına tepki göstererek, faturanın hazine tarafından ödenmesi gerektiğine işaret etti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2022-02-06 08:32:19

Babacan'dan cemevine gelen elektrik faturasına tepki

İstanbul Küçükçekmece'deki Garip Dede Cemevi'ne 30 bin 60 TL elektrik ve 11 bin 847 TL doğal gaz faturası geldi. CK Boğaziçi Elektrik tarafından düzenlenen elektrik faturasının 'tüketici grubu/sınıfı' kategorisinde 'ticarethane tarifesi' yazdığı görüldü.

ALİ BABACAN: HAZİNE KARŞILAMALIDIR

DEVA Partisi Genel Başkanı söz konusu faturayla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada faturanın hazine tarafından ödenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Babacan, "Garip Dede Cemevini geçtiğimiz ay ziyaret etmiştim. Kendilerine bu ay fahiş bir elektrik faturası geldiğini öğrendim. Cemevlerinin elektrik gideri hazine tarafından karşılanmalıdır. Şu andaki uygulama ayrımcılıktır." ifadelerini kullandı.

deva-lideri-nden-cemevine-gelen-elektrik-14715433_115_m

su uyut
Tarikat ve dernekler de elektrik faturası ödüyor. Yarın adamın biri çıkıp ben ibadetimi dernekte yapıyorum derse ne olacak?
Ali
Vicdansızlık, bu kadar elektrik, gaz niye harcanmış? Birde tutupda bu faturayı milletin sırtına yüklemeye çalışmak terbiyesizliktir. Teessüf ederim, herşey devletten beklenilemez.
Asil Millet
Camilerinin elektrik giderleri devlet tarafından mı karşılanıyor?Hayır cami dernekleri tarafından karşılanıyor.O haşde cem evlerinin fatırası neden dernek tarafından karşılanmasın?

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama

Haber Ara