Dolar

32,3493

Euro

34,8542

Altın

2.384,89

Bist

10.276,88

Askeri okullar tatil mi edildi? TSK'dan flaş koronavirüs kararı

Askeri okullar tatil mi edildi? Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında TSK'da bir dizi önlemi hayata geçirmeye başladı. Yapılan son dakika açıklamasında askeri okulların tatil edildiği duyuruldu. Peki askeri okullar ne zamana kadar kapalı tatil edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden askeri okulların tatil edildiğini açıkladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-17 14:54:57

Askeri okullar tatil mi edildi? TSK'dan flaş koronavirüs kararı

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında TSK'da bir dizi önlemi hayata geçirmeye başladı. Askeri okullar tatil mi edildi? Yapılan son dakika açıklamasında askeri okulların tatil edildiği duyuruldu. Peki askeri okullar ne zamana kadar kapalı tatil edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden askeri okulların tatil edildiğini açıkladı. 

Askeri okullar tatil mi edildi?

Akar'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: Milli Savunma Üniversitesine bağlı Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları ile Harp Enstitüleri 13 Nisan'a kadar tatil edilmiştir. Birlik ve karargahlara ziyaretçi alınmayacak. Orduevlerine, görevli personelle mücbir sebeple konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyecek. Yükümlü erbaş ve erlerimizin celp işlemlerine mevcut planlar çerçevesinde devam edilecek. Tedbirler, yurt içi ve yurt dışı harekatlarımızı, hudut güvenliğini ve TSK'nın diğer faaliyetlerini olumsuz etkilemeyecek şekilde uygulanacak.

 Detaylar birazdan gelecek...

Haber Ara