Dolar

32,3096

Euro

34,6778

Altın

2.409,23

Bist

10.045,74

Amerikalı din adamı: Toplumda saygı kalmadı

Amerikalı din adamı Robertson, katıldığı bir televizyon programında toplumda saygı kalmadığını belirterek “Gerçek olan şu ki; bütün ulusu karşısına alan başkan ve iktidara karşı biz de saygısızlığa sahibiz” dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-04 12:24:24

Amerikalı din adamı: Toplumda saygı kalmadı

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Amerikalı Evanjelist din adamı Pat Robertson, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada Amerika tarihinin en kanlı saldırısı olan Las Vegas Katliamı sebebiyle ABD Başkanı Trump'ı eleştirdi.

"ULUSAL MARŞA SAYGI KALMADI"

Christian TV'de konuşan Robertson, 59 kişinin öldüğü ve 500'den fazla kişinin yaralandığı Las Vegas saldırıları hakkında yaptığı konuşmada Trump'ı suçlayarak, “Şu anda ulusal marşımıza karşı saygı yok. Kurumlarımıza, hükümetimize ve anayasal sistemimize karşı saygı ortadan kalktı” dedi.

“BÜTÜN ULUSU KARŞISINA ALAN BAŞKANA KARŞI…”

“Caddelerdeki şiddet ortamı; erkekler ve kadınlar arasında…  Neden oluyor?” diyen Robertson, halkın Trump hakkında korkunç şeyler söylediğini ifade ederek bunların haberlerde ve pek çok mecrada görülebileceğini söyledi.

Robertson, “Gerçek olan şu ki; bütün ulusu karşısına alan başkan ve iktidara karşı biz de saygısızlığa sahibiz” diye konuştu.

Robertson'ın ayrıca daha önce Başkan Donald Trump ile bir ayraya geldiği fotoğraflar çok konuşulmuştu.

pat vs trump

Haber Ara