Bist

14.259,90

$

Dolar

44,8793

Euro

52,8737

Altın

7.011,23

£

Sterlin

60,7238

Bitcoin

$98,542

Bist

14.259,90

$

Dolar

44,8793

Euro

52,8737

Altın

7.011,23

£

Sterlin

60,7238

Bitcoin

$98,542

Gündem

Alemdağ Spor Kulübü Başkanı silahlı saldırıda can verdi

Çekmeköy'de bir kafede silahlı saldırıya uğrayan Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç, başından vurularak ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

28.08.2025 - 10:14
necaticeylan
Alemdağ Spor Kulübü Başkanı silahlı saldırıda can verdi
Fotoğraf: Arşiv

Çekmeköy'de Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, saat 21.00 sıralarında Güngören Mahallesi Tolgahan Sokak'taki bir kafede meydana geldi. Kafede oturan Meriç, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Meriç ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde başından vurularak ağır yaralandığı tespit edilen Tuncay Meriç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Meriç, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından saldırganın kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay anına tanık olan Bekir Kaya, “Ben arkadaşlarımla kafede oturuyordum. Lavaboya kalktım. Olayın olduğu kafede maç özeti izleniyordu. Ben de ona dalmıştım. Tartışma olmadı. Hiçbir diyalog olmadı. Bir anda genç orta yaşlarda bir çocuk yanındaki kişiye silah doğrultarak sıktı. O anda herkes kaçıştığı için ben de görmedim. Ben de yere yattım.” dedi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın