Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'AK Parti bundan da ders çıkarmayacak olursa...'

İsrail'in Gazze'de devam eden soykırım saldırılarının bölgedeki ve dünyadaki etkilerini değerlendiren gazteci yazar Abdurrahman Dilipak, Gazze'de yaşananların Gazze'den ibaret olmadığını vurguladı.

5 Ay Önce Güncellendi

2023-12-18 16:06:28

'AK Parti bundan da ders çıkarmayacak olursa...'

Habervaktim yazarı Abdurrahman Dilipak, küresel güçlerin Gazze'deki İsrail vahşeti karşısında düştüğü durumu yazarken AK Parti hükümetine de uyarılarda bulundu.

"İSRAİL CEPHEDEN KAÇIYOR"

Bu savaş Gazze'de başlamadı, Gazze'de yüzeye çıktı. Yoksa 2000'li yıllara gelirken hazırlıklara başladılar, CoVID ve mRNA ile, Global Reset maskesi ile çıktılar önümüze. Hem de aralarına siyasi liderleri, sermaye sahiplerini, bilim adamlarını, bürokratları, kanaat önderlerini, Mediasını, STK'larını, cemaat temsilcilerini alıp, “Biz ıslah edicileriz” diye geldiler. Oysa onlar bozguncuların ta kendileri idi.

Eğer bu günlerden de ders almayanlar olursa, onlar için gelecek günler geçen günleri aratacak..

Bugün savaşmak için dünyanın dört bir yanından insanlar Gazze'ye akın ediyor. İsrail'de ise askerler cepheden kaçmak için fırsat kolluyor. Evet evet Siyonistler korkularından ne yapacaklarını bilmedikleri için kaçıyorlar, antisiyonistler ise, ölmemek ve mecbur bırakıldıkları cinayete alet olmamak için kaçıyorlar. Cinayetlerini kutsayanlara inat, cepheye gitmeye kimse istekli değil. Kim niçin kaybedeceklerini gördükleri bir savaşın kurbanı olmak ister.

"AK PARTİ BUNDAN DERS ÇIKARTMAYACAKSA..."

"Bu savaş bütün dünyada devam ediyor dedim ya, siz çevrenize bakın bakalım, kim neyle meşgul. Kim kimin yanında, kimin davasını güdüyor. Ağızlarından dökülen sözlere ya da size bakmanızı söyleyip, parmakları ile göstermeye çalıştıklarını yöne değil, ayakları nereye gidiyor, ona bakın. Sözler ve işaret ettikleri yer, aslında algı yöneticileri tarafından sizin görmenizi istemedikleri gerçekleri gizlemek için kurgulanmış tuzaklardır.

AK Parti eğer bundan da ders çıkartmayacak olursa, bir adım sonrasının ne olacağını kimse ön göremez. Bazan toplumsal hareketler ani değişikliklere sebeb olabilir. Bu durumda toplumsal hareketlerin önünü almak imkansız hale gelebilir. Hele de Meclis'teki vefat olayından sonra. O son konuşmalar ve bu haberler bütün dünyada ses getiren bir haber oldu."

"KEHANETLERİ YALAN ÇIKTI"

"Şimdi İsrail geri çekilmek istese de çekilemiyor. Devam ettirecek mecali de kalmadı. Esirler konusunu nasıl çözeceğini de bilmiyor. Kimse bu konuda bu saatten sonra İsraille masaya oturmak istemeyecek. İsrailin geri adım atması da onlar için çok zor bir karar. Bu İsrail için fetret döneminin başlangıcı olur. Ama daha ileri de gidemiyor, geri adım kendileri için sonun başlangıcı olabilir. Netenyahu hükümeti de bu durumu daha fazla idare edecek güce sahip değil. Siyonistler paniklemiş durumda. Tüm dünyada güvenle gidebilecek bir ülke bulmak onlar için giderek zorlaşıyor. İsrail'e destek veren firmaların itibarı da yerle bir oldu. Büyük kayıplara uğradılar. Onlar da artık şunu anladılar ki, “Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok ediyor”. “Fazla naz aşık usandırırmış”. “Zulm ile abad olunmazmış”. Ne demişti atalarımız “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste”. Yaptıkları zulüm yanlarına kar kalmayacak. Vijdanları onları rahat bırakmayacak. Kehanetlerinin yalan olduğunu görecekler."

"DİLLERİNİ YUTTULAR"

"İsrail özellikle Lübnan'daki girişlerden, saldırılardan son derece rahatsız. Mısır çok fazla direnemeyecek, Suriye bölgedeki paramiliter grubları kontrol edemiyor. Arap yarımadasındaki ülkelerdeki siyasi basınç giderek artıyor. İsrail'in kendi içindeki siyasi basınçta artıyor. Konu artık tek başına ekonomik ve siyasi bir tartışma konusu değil, Teolojik bir travmaya dönüştü İsrail için. HABAT'çılar da deşifre oldular ve paniklediler. GlobalResetçilerin de sesi çıkmıyor artı. Dünya Ekonomik Forumunun başkanı dilini yuttu. Harari de kehanetlerde bulunmuyor artık. BionTech cephesinden de ses yok. ABD'nin “Sam amca”sı da, DSÖ'nün “Tom Amca”sı da sesini kıstı. Papa'nın da sesi çıkmıyor. Ortalıkta tek konuşan Bill Gates kaldı sanki. O da gırtlağına kadar battığı için bu Şeytani plana, kaçacak yeri yok, onun için, yokuş aşağı koşar gibi gidiyor."

Haber Ara