Dolar

32,2917

Euro

34,7633

Altın

2.399,12

Bist

10.247,75

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı iş ilanı

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı gören bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere 8 bin personel alımı yapılacak. Haberin duyulmasını ardından 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı hangi şehirlerde, hangi branşta kaç personel alacak? Başvuru şartları neler?' soruları gündeme geldi. İşte yanıtı..

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-20 16:08:46

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı iş ilanı

Resmi Gazete'de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca farklı birimlerde çalıştırılmak üzere KPSS B grubu puan sıralaması esas alınarak yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8000 personel alınacağı duyuruldu.

8 bin personel alımı başvurusu tarihi ve başvuru adresi

Söz konusu personel alımına ilişkin başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı personel alımına ilişkin duyuru, i̇lan ve bilgilendirmeler bakanlığın resmi internet sayfası olan www.aile.gov.tr adresi veya 'Kariyer Kapısı' üzerinden yayımlanacak.

KPSS-B ne demek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 8.000 personel alımı ilanından sonra KPSS-B hakkında araştırmalar arttı. KPSS-B; Türkiye'de devlet kadrolarına personel alma amacıyla, Kamu Personel Seçme Sınavı sonucuna göre yapılan bir atama ve kadro türüdür. KPSS'de lise önlisans ve lisans mezunları KPSS b sınavına katılabilirler ve bu sınav 2 senede bir olur

Haber Ara