Dolar

44,3405

Euro

51,5060

Altın

6.380,99

Bist

12.930,16

Ağrı'da askeri araç kazası: 2 şehit

Ağrı'da meydana gelen askeri araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay ve Ulaştırma Uzman Çavuş Selman Akarsel şehit oldu.

1 Saat Önce Güncellendi

2026-03-24 22:29:23

Ağrı'da askeri araç kazası: 2 şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde devriye görevine çıkan askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.

İlçede devriye görevi yapan askeri araç henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, Hatay'ın Kırıkhan ilçesi nüfusuna kayıtlı 2003 doğumlu Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay olay yerinde şehit oldu.

Kazada yaralanan Ulaştırma Uzman Çavuş Selman Akarsel ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

yusuf-909099

selman-167347

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit askerlerle ilgili başsağlığı mesajları paylaştı.

20260324aw668562-0

ŞEHİT YUSUF AÇAY

Şehit Açay için Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Açay'ın Türk bayrağına sarılı naaşının katafalka konulduğu törende, şehidin öz geçmişinin okunması sonrası dua edildi. Askeri tören mangasınca omuzlara alınan şehit Açay'ın naaşı, daha sonra askeri uçağa konularak baba ocağı Hatay'a gönderildi. Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay 23 yaşında ve bekardı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İran'dan İsrail'e füze saldırısı: 7 yaralı

Haber Ara